Despre pagina web

Drepturi de autor
Se interzice folosirea neautorizată a articolelor şi imaginilor de pe această pagină web. Toate drepturile rezervate Epoch Co., Ltd.
Materialele de pe această pagină web nu pot fi reproduse, adaptate, afişate sau distribuite, cu excepţia celor explicit scutite de drepturi de autor.
Clauză de renunţare
1.Conţinutul acestei pagini web nu poate fi afişat corespunzător datorită circuitelor de comunicare, hardware-ului, software-ului sau altor dispozitive sau echipamente. Epoch Co., Ltd. nu îşi asumă responsabilitatea pentru acest fapt.
2.Informaţiile furnizate pe această pagină web sunt actualizate în momentul postării lor, prin urmare, nu certificăm corectitudinea sau integritatea lor în momentul de faţă.
3.Epoch Co., Ltd. nu este responsabilă faţă de utilizatori pentru daunele care decurg din folosirea acestei pagini web sau din faptul că nu reuşesc să îl folosească.
Cerinţe hardware
●Navigator
Internet Explorer 6.0 sau o versiune mai nouă
Firefox 2 sau o versiune mai nouă
Safari 3 sau o versiune mai nouă (versiune Mac)
●Despre JavaScript
Pagina web foloseşte JavaScript.
Este posibil ca navigatorul să nu funcționeze corespunzător dacă nu aveţi activat JavaScript.
Activaţi JavaScript în cadrul navigatorului pe care îl folosiţi.
●Plug-in
Pentru a vizualiza imagini sau video-uri pe această pagină web aveţi nevoie de plug-in-ul Flash Player (Flash Player 9.0.28 sau o versiune mai nouă).
Asiguraţi-vă că aţi instalat plug-in-ul înainte să vizualizaţi pagina web.
Observaţii
●Este posibil să nu putem soluţiona defectele care ţin de mediul de operare al calculatorului dumneavoastră personal.
●Fiecare utilizator decide dacă să utilizeze sau nu software de securitate, în cazul în care software-ul de securitate împiedică vizualizarea paginii web. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru utilizarea/neutilizarea software-ului de securitate.